Nu lämnar vi snart 2019 bakom oss, ett år som har gett oss mycket och som varit fullt med utmaningar.

Ännu ett rekord år på flera punkter och vi har expanderat med mera snösystem, automatik, ny belysning, ny pistmaskin, downhill banor, ny vallabod, belysning till spår, grillplatser och mycket mera!

Vi har även under 2019 för första gången i Hanaslövs historia använt liften för att transportera cyklister upp till toppen!

Man kan inget annat i skrivande stund känna en enorm stolthet över att jobba i Hanaslöv med ca 200 av dom grymmaste eldsjälarna som finns som ställer upp och jobbar ideellt för att göra allt detta möjligt för alla oss!

Dom tackar vi för deras insats och önskar ett extra gott nytt år! <3

Nu blickar vi mot 2020 med nya utmaningar och går mot en väldigt spännade framtid för Hanaslöv med fullt av aktiviteter året runt!

Tack alla eldsjälar, tack alla besökare, tack allt tjänstefolk, tack alla politiker, tack alla som gör allt för att Hanaslöv ska bli möjligt år efter år!

Det är många som firat en vit nyårsafton i Hanaslöv och vi har dragit nya spår under dagen för dom som vill fira en vit nyårsdag med lite längdåkning eller pulka åkning i pulkabacken!

Gott nytt år önskar Hanaslöv! 2020 här kommer vi!

Bilder från nyårsafton 2019, Nyspårat inför nyårsdagen 2020!

Några bilder från tidigare under 2019